Advokat za ostavinski postupak u Nemačkoj

Advokatska kancelarija “Živković & Dakić” Beograd, preko korespodentskih kancelarija,  uspešno zastupa klijente u ostavinskim postupcima pred organima u Nemačkoj. Advokat za ostavinski postupak u Nemačkoj

Ukoliko je Vama blisko lice preminulo, a živelo je i radilo na teritoriji Nemačke, pomoći čemo Vam da uspešno sprovedete ostavinski postupak. Pod ovim podrazumevamo: prikupljanje sve neophodne dokumentacije od organa u Nemačkoj i Srbiji, prikupljanje podataka o imovini, pokretanje i vođenje ostavinskog postupka.

Osim toga, ukoliko zaključimo da je moguće da se postupak vodi u Srbiji, a da je to u konkretnom slučaju lakše i prihvatljivije za Vas, zastupaćemo Vas i pred sudovima u bilo kojoj opštini u Republici Srbiji. Ako, pak, to nije moguće, naša kancelarija ima veliko iskustvo u radu sa organima Savezne Republike Nemačke i postupak ćemo sprovesti pred tamošnjim nadležnim organima.

Veoma je bitno da znate da nasledno pravo Nemačke ima nekoliko bitnih različitosti u odnosu na srpsko. Iz tog razloga je neophodno da se, ukoliko imate bilo kakve nedoumice, posavetujete sa stručnjakom. Na ovaj način ćete izbeći bilo kakve nepredviđene okolnosti tokom postupka ili proticanje roka za ostvarivanje Vaših prava.

Savetujemo Vam da čim saznate da postoji mogućnost da budete oglašeni za naslednika, kontaktirate našu kancelariju putem imejla: dajana.dakic@zivkovicdakic.rs ili telefona +381 66 94 111 98. Advokat za ostavinski postupak u Nemačkoj